Події
29 березня 2017
Обшуки в Нацбанку тривають: відео
Національний Банк співпрацює зі слідчими, надає усі необхідні документи.
news-image

Станом на 19:00 середи, 29 березня, слідчі дії у Нацбанку тривають. Детективи НАБУ продовжують проводити обшуки в установі. Про це повідомляє кореспондентка "5 каналу" з місця подій. 

Інформує «Є!», з посиланням на 5.ua.

Як повідомив журналістам заступник голови НБУ Роман Борисенко, Національний Банк співпрацює зі слідчими, надає усі необхідні документи. Крім того, Борисенко назвав такі слідчі дії "звичайною справою". Він каже, що не розуміє ажіотажу щодо обшуків у ЗМІ.

"Сьогодні у Національному банку на виконання рішення Солом'янського районного суду проводяться слідчі дії з боку НАБУ. Як і завжди, Національний банк співпрацює зі слідством. Нами надано всі документи на запит НАБУ. Усе відбувається у звичайному режимі, тому Національний банк не дуже розуміє той ажіотаж, який склався навколо цього питання", - розповів Борисенко.

Загалом, як повідомили в НБУ, на місці працюєдо 30 правоохоронців.

Водночас, зазначимо, що з 16:00 детективи НАБУ та інші представники правоохоронних органів не входили до НБУ через центральний вхід, а охороні взагалі тримали двері зачиненими і не пускали до фінансової установи журналістів. 

Що відбувалося сьогодні під стінами Нацбанку - дивіться у сюжеті.

Нагадаємо, раніше 29 березня стало відомо, що НАБУ проводить обшуки в Нацбанку. Згодом з'ясувалося, що слідчі дії відбуваються у рамках розслідування кримінального провадження за фактами зловживаннями посадовцями НБУ своїм службовим становищем.

Читайте також: Продаж української «дочки» Сбербанку Росії: оголошено, як її перейменують
Читайте також: Заступник директора Ермітажу поміщений під домашній арешт