Політика
30 березня 2017
Вадим Рабінович: «Обкладати податком працюючих пенсіонерів - це варварство»
Нардеп подав до Верховної Ради законопроект про скасування податку на пенсію.
news-image

Народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович подав законопроект про скасування податку на пенсію працюючих пенсіонерів. Про це політик заявив в авторській передачі «Хто кому Рабінович» на каналі «112 Україна», передає «Є!»
Відповідаючи на запитання телеглядача про скасування податку на пенсію, Вадим Рабінович заявив наступне:

«Я подав такий законопроект в парламент і на наступну передачу («Хто кому Рабінович», виходить раз на тиждень у неділю. - ред.) принесу вам список, хто з депутатів готовий його підтримати».


За словами парламентарія, українське керівництво повинно бути зацікавлене в тому, щоб люди з великим досвідом, які вийшли на пенсію, не йшли на спокій, а були інтегровані в систему, працювали на свою країну.

Варварська річ - обкладати податком пенсію, тому що пенсія - це відкладена зарплата. Ви вже сплатили гроші в бюджет за те, що вам відклали цю пенсію. А тепер вам кажуть: так, але ще раз заплатите. Я буду з цим боротися, - запевнив лідер партії «За життя».


Нагадаємо,  міністр соціальної політики Андрій Рева недавно запропонував позбавити права на пенсію працюючих пенсіонерів. Таким чином, вони повинні будуть вибирати: або працювати, або отримувати пенсію. Вадим Рабінович цю ідею розкритикував.

Читайте також: Рабінович: «Мій законопроект про безкоштовні ліки не виноситься у зал»
Читайте також: «Великі сміттєві заводи сьогодні можуть побудувати в Україні безкоштовно. Але внеску не буде», - Рабінович