Події
30 березня 2017
На Оболоні поліцейські протягом години затримали грабіжника
Вдаривши жінку, зловмисник вихопив у неї сумку та втік.
news-image

До чергової частини Оболонського управління поліції звернулася жінка із повідомленням про те, що її побив та пограбував невідомий чоловік, передає «Є!» із посиланням на поліцію Києва.

Заявниця розповіла правоохоронцям, що нападник підбіг до неї зі спини та, вихопивши сумку, почав втікати. Потерпіла наздогнала зловмисника і намагалася повернути свої речі, але він її вдарив і штовхнув на землю, - йдеться в повідомленні відомства.

Місцева мешканка детально описала свого кривдника, тож поліцейські розпочати його пошуки за наданими прикметами. Невдовзі правоохоронці помітили схожого за описом чоловіка та затримали його неподалік від місця скоєння злочину.

Киянин зізнався, що встиг занести чужу сумку із мобільним телефоном додому. Під час поверхневого огляду помешкання підозрюваного поліцейські виявили викрадені речі, які впізнала заявниця. Чоловіка затримали, - йдеться в повідомленні поліції.

Поліцейські з’ясували, що 31-річний затриманий у минулому вже мав проблеми із законом через скоєння крадіжок.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років тюремного ув’язнення.

Читайте також: У Києві нападники побили битами та стріляли у керівника державного підприємства
Читайте також: У Кабміні стверджують, що абонплата за газ не збільшить витрати людей