Події
30 березня 2017
В Запоріжжі поліція затримала чоловіка, який відкрив вогонь по перехожих із мисливської зброї: є постаждалі
Вночі в ході патрулювання території поліцейські почули звук пострілу і помітили людей, які тікали від чоловіка з рушницею.
news-image

У Запоріжжі в ніч на 30 березня невідомий відкрив стрілянину з мисливської рушниці біля магазину, в результаті чого поранення отримали двоє людей.
Про це йдеться в повідомленні патрульної поліції Запоріжжя в Фейсбуці, інформує «Є!», з посиланням на censor.net.ua.

Повідомляється, що вночі в ході патрулювання території поліцейські почули звук пострілу і помітили людей, які тікали від чоловіка з рушницею.

Дивіться також: Подвійне вбивство в Запоріжжі: при затриманні зловмисник намагався накласти на себе руки, - Нацполіція. ФОТОрепортаж

"Патрульні миттєво вибігли з автомобіля і наказали чоловікові кинути зброю, він виконав вимогу патрульних поліцейських і ліг на землю", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, в результаті інциденту вогнепальне поранення в області шиї і голови отримав чоловік, крім того, постраждала жінка.

"Близько нічного магазину у нападника, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, виник конфлікт з відвідувачами. Під час сварки, він дістав зі свого автомобіля мисливську рушницю і почав стріляти в різні боки, в результаті чого дріб потрапила в потилицю 27-річному чоловікові", - додали в поліції.
Читайте також: У Києві відбулася перестрілка між двома водіями
Читайте також: У Києві нападники побили битами та стріляли у керівника державного підприємства