Суспільство
3 квітня 2017
Я, народний артист України, не можу заплатити за світло. А що говорити тоді про простих людей?, - Олексій Горбунов
Актор також вважає, що до влади в Україні повинні прийти молоді люди.
news-image

Актор театру і кіно Олексій Горбунов зізнався, що з новими тарифами не може заплатити за світло.

Про це пише «Є!» з посиланням на Gazeta.ua.

Своє обурення постійним зростанням цін Горбунов висловив в інтерв'ю "Обозревателю". Він також вважає, що до влади в Україні повинні прийти молоді люди.

"Поставте 20 чоловік тридцятирічних в уряд, яких виберемо ми. Вони перевернуть через три місяці країну. Я в цьому абсолютно впевнений. А пенсіонерів у бік. Взагалі судити їх треба. Всі це прекрасно бачать і знають. Ми ж знаємо, на яких машинах вони продовжують їздити. Квартири продовжують купувати. Я за світло не можу заплатити! Я, народний артист України, а не можу заплатити за світло. А що говорити тоді про простих людей? Як вони виживають?" - сказав Горбунов.

Із 1 березня подорожчала електроенергія для населення. Це п'ятий етап зростання тарифів. До 100 кВт необхідно заплатити 0,90 грн замість 71,4 коп. Від 100 кВт електроенергія коштує 1,68 грн. 70% споживачів тепер платитимуть за світло за максимальним тарифом.

Олексій Горбунов запропонував чиновникам від культури зняти кіно про Україну, "бо на нас в Європі дивляться, як на село". Справжню країну та її людей не показують у фільмах на ТБ.