Світ
5 квітня 2017
У Росії заявили про підготовку відходу Путіна в 2018 році: названо ім'я наступника (відео)
Наступником Путіна на посту президента РФ вже в 2018 році може стати нинішній губернатор Тульської області.
news-image

Російський публіцист і політолог Станіслав Бєлковський повідомив, що наступником Володимира Путіна на посту президента РФ вже в 2018 році може стати нинішній губернатор Тульської області Олексій Дюмін, який раніше керував операцією по анексії Криму.

Про це Бєлковський розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону, відео якого опубліковано на YouTube, пише «Є!» з посиланням на Апостроф.

Політолог зазначив, що Дюмін може піти замість Путіна на президентські вибори, які відбудуться в 2018 році. За словами Бєлковського, про це свідчать "витоки з Кремля".

Публіцист говорить, що саме Дюмін користується найбільшою довірою у Путіна. Він нагадує, що раніше Дюмін був охоронцем Путіна, але при цьому проявив себе ще й як хороший менеджер. Також Бєлковський розповів, як Дюмін коли-то на Далекому Сході нібито врятував Путіна від ведмедя.

Дюмiну зараз 44 роки, він генерал-лейтенант і кандидат політичних наук, який захищав дисертацію по взаємодії країн у "великій вісімці" (на той момент вона ще існувала, зараз в об'єднанні залишається сім країн, так як Росію з нього виключили).