Події
7 квітня 2017
На Донбасі помер ватажок російської морської піхоти
Інцидент стався в понеділок, 3 квітня 2017 року.
news-image

Головне управління розвідки Міністерства оборони повідомляє про загибель в ДТП найманця з держави-агресора Росії - одного з ватажків фейковий морської піхоти терористичної організації ДНР.
Про це йдеться в щоденній Facebook-зведенні ГУР, інформує «Є!», з посиланням на kriminal.tv.
Інцидент стався в понеділок, 3 квітня 2017 року. За даними розвідки, терорист помер внаслідок непрофесійного надання медичної допомоги і втрати крові. Найближчим часом тіло найманця передадуть його родичам і вивезуть в РФ. При цьому ватажки бойовиків ДНР відмовляються виплачувати "компенсацію" і відшкодовувати витрати на транспортування і похорони, посилаючись на відсутність коштів і той факт, що він наймит потрапив в ДТП, будучи п'яним.
Тим часом в ОРДЛО проходять "збори" бойовиків, які перебувають в "запасі". Як відзначають в ГУР, так звані військкомати виявилися нездатними зігнати в ряди терористів необхідну кількість осіб, тому включають в "облік військовозобов'язаних" осіб у віці понад 55 років.
За інформацією розвідки, російські куратори бойовиків виявили "зловживання з кадровими призначеннями та нагородженнями" військовослужбовців армії РФ, які воюють в рядах незаконних збройних формувань в Донбасі. З метою запобігання їх повторенню російське командування зобов'язало ватажків так званих корпусів ДНР і ЛНР "терміново передати особисті справи підлеглого офіцерського складу" в штаб Центру територіальних військ в Новочеркаську (Ростовська область РФ). Відтепер російські військові, які воюють в рядах терористів, будуть призначатися на посади та представлятися до нагородження тільки вирішенням цього центру.

Читайте також: Ремонт житла в Краматорську для переселенців із Донбасу ремонтують із скандалом та проблемами
Читайте також: Як швидко повернути Донбас до складу України, - розповідає боєць АТО