Політика
7 квітня 2017
Тетерук сказав, якого міністра необхідно замінити в уряді
На думку нардепа, загалом уряд працює задовільно.
news-image

Український уряд робить значні зусилля, щоб стабілізувати економіку та сприяти прогресу країни, проте міністра інформаційної політики необхідно замінити. Про це заявив журналістам у кулуарах парламенту нардеп від "Народного фронту" Андрій Тетерук, передає кореспондент «Є!»

"Моє особисте бажання - замінити міністра інформаційної політики (Юрій Стець - ред.) У нас провал в інформаційному просторі. Майже щодня до мене приходять журналісти та просять коментувати фейкову інформацію, яка вкидається російською пропагандою.

Це абсолютно неприпустимо. Якщо у військовому плані ми здатні стримувати російську агресію, то в інформаційному просторі ми програємо вщент. Наразі всі українці впевнені, що наша влада - то найбільший ворог для України, а Кремль - десь "за поребриком".

Це абсолютно ганебна ситуація і провал в інформаційній політиці. Моє особисте переконання - міністерству треба приймати сміливі рішення та змінювати ситуацію". - вважає нардеп.


Втім, на думку Андрія Тетерука, загалом робота уряду задовільна, тому він не підтримує розмови деяких колег по парламенту щодо відставки Кабміну.

"Я і мої колеги по фракції "Народний фронт" вважаємо, що в тих умовах, яких ми існуємо, уряд робить значні зусилля, щоб стабілізувати економіку і все необхідне, щоб Україна прогресувала у своєму розвитку.

Тому фракція народного фронту не буде підтримувати відставку уряду, навпаки, ми робимо все, щоб уряд отримував необхідну підтримку у нашому парламенті, щоб він успішно працював", - сказав нардеп.

Читайте також: Нардеп повідомив, чим запам'ятається українцям каденція Валерії Гонтаревої
Читайте також: Інвестори покидають Україну - Тарута