Резонанс
7 квітня 2017
Почалася війна: в Україні зробили гучну заяву щодо конфлікту РФ і США
Путіну тепер не вдасться переломити ситуацію і врятувати режим Асада, який тримався головним чином за рахунок застосування військової авіації Росії.
news-image

Президент РФ Володимир Путін упевнений, що США вже оголосили війну Росії, і у цьому він не такий уже й далекий від істини. Таку думку висловив директор Центру близькосхідних досліджень Ігор Семиволос, коментуючи ракетний удар США в Сирії, передає «Є!» з посиланням на Апостроф.

"Ми опинилися в світі з абсолютно новими змінними, буквально це сталося за кілька днів", - заявив експерт.

Він зазначив, що після американських ударів по силам сирійського президента Башара Асада, підтримуваного військами РФ, в світі почалася війна нового типу. 

"Уже немає ніякої холодної вони, тобто ми не можемо піти назад. Ми все нові війни міряємо старими війнами, але це не дуже коректно з огляду на те, що світ змінюється. Це щось нове, це не холодна війна, чи не гаряча війна", - впевнений Семиволос.

Він також додав, що Путіну тепер не вдасться переломити ситуацію і врятувати режим Асада, який тримався головним чином за рахунок застосування військової авіації Росії, оскільки, курс який взяв президент США Дональд Трамп вказує на те, що США знищать будь-які можливості Башара Асада наносити удари з неба.

Читайте також:Удар США по Сирії - це політичний удар проти Путіна