Політика
7 квітня 2017
Інвестори покидають Україну - Тарута
На думку нардепа, країні потрібно перезавантаження.
news-image

Наразі до чинного керівництва України немає довіри ні від українського народу, ні від наших партнерів. Таку думку висловив журналістам у кулуарах парламенту нардеп Сергій Тарута, передає кореспондент «Є!»

"Сьогодні інвестори покидають нашу країну зі словами, що з чинною владою працювати не будуть. Щойно відбувся великий інвестиційний форум в Еміратах. І там були інвестори, які вірять в Україну, в її великий потенціал. Але вони казали: "Поки керує ця влада, нашої ноги там не буде", - розповів нардеп.


На думку Сергія Тарути, наразі країні потрібне перезавантаження, яке необхідно починати з голови Нацбанку.

"Перезавантаження потрібно розпочати з голови Нацбанку Гонтаревої для того, щоб люди нарешті почали нести свої гроші у банк", - зауважив він.


Нардеп вважає, що в країні є багато кандидатур на посаду голови Нацбанку. Проте наступна кандидатура має бути не політичною.

"Голову Нацбанку мають обрати експерти. Гідних кандидатур багато - Лавренчук, Гриценко, Деркач, багато інших. Але головне - кандидатура не повинна працювати на якусь політсилу та заробляти гроші для фінансування політиків", - наголосив нардеп.
Читайте також: Нардеп повідомив, чим запам'ятається українцям каденція Валерії Гонтаревої
Читайте також: Тетерук сказав, якого міністра необхідно замінити в уряді