Україна
7 квітня 2017
Порошенко пообіцяв українцям дешеві та доступні поїздки до Європи
Президент хоче, щоб за 30-60 євро українці мали можливість на власні очі переконатись у перевагах європейських цінностей.
news-image
Порошенко наголошує, що після отримання безвізового режиму для українських громадян, робота не припинятиметься і влада зробить все для того, щоб подорожі до Європи стали більш доступними для українців, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.
 
Про це заявив  президент під час зустрічі з президентом Національної академії наук України Борисом Патоном та молодими вченими.
"Можу вам сказати, що на цьому робота не зупиняється. Ми зробимо, щоб поїздки українців були дешевші, щоб в Україну прийшли "лоукости", - наголосив президент.
"Щоб ви, як молоді вчені, по українському паспорту, не очікуючи дні або тижні у чергах перед консульствами, не витягаючи з кишень українців мільярди гривень за сплату консульського збору, не переплачуючи за квитки, а витративши від 30 до 60 євро мали можливість на власні очі переконатись у перевагах європейських цінностей, європейської системи, яка стала об’єднуючою національною ідеєю під час Революції Гідності, і до якої зараз впевнено прямує і крокує Україна",- наголосив Петро Порошенко.

Читайте також:У МЗС попереджають українців про додаткові перевірки на кордоні з ЄС