Політика
8 квітня 2017
Ірина Луценко розповіла чому насправді Гринів пішов з посади глави фракції БПП
«Я думаю, що Гринів хоче сконцентруватися на тій роботі, яка йому близька», - Ірина Луценко
news-image

Екс-голова фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Гринів стане радником Президента України. Про це в ефірі "5 каналу" в програмі "Час. Підсумки дня" заявила представник Президента України у Верховній Раді Ірина Луценко.

Інформує «Є!», з посиланням на 5.ua.

"Я думаю, що Гринів хоче сконцентруватися на тій роботі, яка йому близька. Він буде радником Президента по стратегії мабуть другої частини президентства Порошенка", – сказала вона.
"Вона потребує дуже серйозного аналізу, оця ситуація, і потребує якихось додаткових напрацювань. Давайте не забувати, що ми знаходимося у стані, коли ми підходимо до половини президентського терміну, ми підходимо до того моменту, коли ключові реформи ... піднялися до піку, що основні закони ... підійшли до такого підйому, і на сьогоднішній день (ситуація - 5.UA) уже потребує втручання і контролю більше за виконанням тих реформ, за проходженням так званої точки неповернення ... тому основна, мабуть, задумка була Гриніву сконцентруватися на аналізі, що зроблено Президентом, що зроблено країною за ці 2,5 роки всередині країни і як ми будемо рухатися далі", – зауважила Луценко.
Читайте також: Президент України висловив співчуття у зв'язку із терактом в Швеції
Читайте також: Призначено нового главу фракції БПП в Верховній раді
Читайте також: Сергій Майзель: «Через кредит, який брали ще при Черновецькому, сьогодні в столиці може зупинитися метрополітен»