Політика
9 квітня 2017
Гройсмана звинуватили у порушенні Конституції через підвищення тарифів, - представники Тимошенко
Ця ситуація - не економічні розборки, а ми спостерігаємо серйозний торг за посади та економічні грошові ріки.
news-image

У разі якщо голосування за відставку прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана не набере 226 голосів народних депутатів, він спокійно буде продовжувати працювати далі.

Інформує «Є!», з посиланням на hvylya.net.

Таку думку висловила народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександра Кужель.

«Гройсман порушив Конституцію, підвищивши тарифи - це по-перше. Але це звернення до всього його уряду і до нього як до представника. Це через те, що він не має стратегії », - вважає нардеп.

При цьому Кужель висловила свою повагу, а також симпатію до Гройсману і заявила, що ніяких претензій до нього особисто не має.

«Він допомагає по підприємництву. Але питання полягає в цілому економічної політики і не впевнена в тому, що є голоси, тому що Народний фронт заявив про його підтримку. Це не оцінка роботи пана Гройсмана, це йдуть політичні розклади, знаючи про конфлікт між Гройсманом і Порошенко, Народний фронт зробив ставку для того, щоб показати Порошенко, хто є хто в домі. Таким же чином вони завалили конкурс в рахунковій палаті », - пояснила вона.


За словами Кужель, ця ситуація - не економічні розборки, а ми спостерігаємо серйозний торг за посади та економічні грошові ріки.

Читайте також: Реалізацію чотирьох реформ для початку від України вимагає Світовий банк