Політика
10 квітня 2017
Політики по-різному реагують на відставку Гонтаревої
До позитивів Голови Нацбанку відносять очищення банківського сектору, стримування курсу гривні і співпрацю із Міжнародним валютним фондом.
news-image

Результати роботи Валерії Гонтаревої на посаді голови Національного банку політики оцінюють по-різному, в залежності від політичної сили, до якої належить коментатор, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Один з найкращих банкірів у світі", за версією Петра Порошенка, іде у відставку. Представник президента у Верховній Раді і лідери президентської фракції по черзі добирають слово, яке б найвлучніше описало здобуток Валерії Гонтаревої на посаді.

"Національний банк зробив блискучу роботу", - каже Артур Герасимов.
"Робота Валерії Гонтаревої на посаді вважається нашою фракцією, коаліцією, президентом... Бездоганною!", - запевняє Ірина Луценко.

До позитивів Голови Нацбанку у БПП відносять очищення банківського сектору, стримування курсу гривні і співпрацю із Міжнародним валютним фондом.

Щоправда, партнери по коаліції з "Народного фронту" відгукуються про Гонтареву - ні те ні се.

"Є різні думки наших депутатів фракції, але певен що робота по очищенню банківської системи була зроблена колосальна. Можливо, були і помилки", - каже лідер фракції Максим Бурбак.

 

Читайте також: Переселенців із Донбасу та Криму офіційно поставлено на облік, - Мінсоцполітики