Україна
11 квітня 2017
В Україні відкриють завод з виготовлення всесвітньо відомої марки автомобілів
Керівництво Skoda Auto розглядає Україну як одну з майданчиків для розгортання необхідних виробничих потужностей.
news-image

В Україні планують побудувати завод з виробництва автомобілів Skoda. Таку можливість обговорили голова Правління автомобільного гіганта Skoda Auto Бернхард Майєр і прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє прес-служба Кабміну, пише «Є!» з посиланням на Автотема.

Зараз керівництво Skoda Auto розглядає Україну як одну з майданчиків для розгортання необхідних виробничих потужностей.

"Україна зацікавлена в тому, щоб підтримувати наше співробітництво, Skoda давно працює в Україні, і не буду приховувати, що ми зацікавлені, щоб ваша компанія налагоджувала виробництво в Україні. Ми готові стати надійною опорою для реалізації такого проекту, – сказав Володимир Гройсман. – Я розумію, що у компанії є глобальний вибір, де розміщувати виробництво, але якщо ви виберете України, то це буде правильний вибір. Я готовий "під ключ” супроводжувати всі необхідні заходи, щоб ви відчули всі умови для запуску виробництва.

З свого боку глава Правління Skoda Auto підкреслив, що дуже поважає зацікавленість вищого керівництва держави в реалізації виробничого проекту.

"Я дуже вдячний за підтримку. Думаю, що в найближчі три місяці ми обговоримо всі деталі і альтернативи з метою розробки позитивного бізнес кейса і прийняття правильного рішення”, – підкреслив Бернхард Майєр.

Читайте також:На Київщині поліцейські, переслідуючи на автівці підозрюваного, здійснили наїзд  на чоловіка