Київ
11 квітня 2017
У Києві святкуватимуть День вуличної музики
Щороку у третю суботу травня на вулиці своїх міст виходять сотні музикантів професіоналів та аматорів, які грають і співають свою музику.
news-image

20 травня у столиці четвертий рік поспіль відбудеться День вуличної музики. Свято триватиме з 12:00 до 22:00, повідомляють організатори у facebook, пише «Є!» з посиланням на Мир Квартир.

"Щороку у третю суботу травня на вулиці своїх міст виходять сотні музикантів професіоналів та аматорів, які грають і співають свою музику", - йдеться в повідомленні.

У столиці День вуличної музики можна буде відвідати на Пейзажній алеї під котами, у парковій зоні під Пейзажною алеєю біля статуї закоханих, під Національним музеєм історії України, на вулиці Воздвиженській, 32 (джаз), біля Річкового Вокзалу на Поштовій площі, на ВДНГ, у Сквері Небесної Сотні (дитяча локація від фольк-студії "Правиця").

"Взяти участь у Дні вуличної музики може кожен. Неважливо, граєте ви свою музику чи чужу. Рівень володіння інструментом також неважливий. Відбір проводиться лише серед музичних колективів, які хочуть виступати на повністю обладнаних локаціях", - йдеться в повідомленні.
"Якщо ви акапельний виконавець або гурт зі своєю апаратурою – ми автоматично скажемо вам "Приходьте і заграйте!", - закликають організатори.

Музичне свято 20 травня пройде також у 33 містах по всій Україні.