Політика
13 квітня 2017
«Візовий режим з Росією створить безліч труднощів для простих людей», - Рабінович
Депутат назвав популізмом ініціативу фракції «Народний фронт» про введення візового режиму з Росією.
news-image

Візовий режим з Російською Федерацією - ще один спосіб для влади заробити на простих українцях. Про це в коментарі ЗМІ заявив народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, повідомляє «Є!».

Депутат назвав популізмом ініціативу фракції «Народний фронт» про введення візового режиму з Росією. За його словами, ця пропозиція «не допомагає ні зупинити війну, ні підняти добробут українців, взагалі не вирішує нічого, а тільки створює безліч труднощів простим людям».

«У жахливих економічних умовах, в яких знаходиться сьогодні пересічний українець, придавлений убогістю, захмарними тарифами, задавлений податками і тотальною корупцією, прийнятий Верховною Радою закон повинен бути корисний українцеві. В таких умовах вводити візовий режим з РФ елементарно невигідно, економічно необґрунтовано, це знову зробить українця біднішим. А значить - це чистої води популізм і гра в псевдопатріотизм», - говорить парламентарій.

Політик вважає, що простому українцю доведеться платити за візу, на відміну від олігархів, які наживаються на війні.

«Наші заробітчани мільйонами працюють в Росії, пересилають звідти сюди гроші, це формує наш бюджет в тому числі. Ми вже вдарили по цій ситуації, так давайте тепер ще навантаження на людей збільшимо. Це маячня», - переконаний Вадим Рабінович.

За словами народного депутата, «під прапором патріотизму нашу країну грабують вже 25 років, тому сьогодні як ніколи на чільне місце потрібно ставити економічні інтереси простого українця, адже влада довела його до такого стану, коли ніщо інше, крім виживання, його вже й не цікавить».

Читайте також:Зараз вже запізно запроваджувати візовий режим з РФ, - переконана Климпуш-Цинцадзе