Політика
13 квітня 2017
Дубневича впіймали на кнопкодавстві: голосував за трьох (відео)
В момент голосування на відео видно, як Дубневич тисне кнопку на одному місці, після цього на іншому, а потім і на третьому.
news-image

Депутат-мажоритарник від БПП Ярослав Дубневич кнопкодавив на пленарному засіданні у четвер під час голосування за визначення представника Верховної Ради до складу Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Про це повідомляє громадська організація Чесно, пише «Є!» з посиланням на УП.

В момент голосування на відео видно, як Дубневич тисне кнопку на одному місці, після цього на іншому, а потім і на третьому. На табло поіменного голосування системи "Рада" видно, що "за" проголосували всі три місця.

 
 

В організації зазначили, що наразі президентська фракція у парламенті – рекордсмен за кількістю зафіксованих фактів кнопкодавства (79 фактів).

Як відомо, врешті Верховна Рада відмовилася обрати до складу конкурсної комісіїз вибору членів Національної комісії держрегулювання енергетики та комунальних послуг Запайщикова Костянтина (запропонований "Народним фронтом") і Юрія Шульгу (запропонований БПП).