Скандал у шоу «Орел і Решка». Регіна Тодоренко дезінформувала шанувальників шоу
Пані Тодоренко дозволяє собі брехливі коментарі.
news-image

Популярну співачку та ведучу Регіну Тодоренку, яку шанувальники знають з програми "Орел і Решка", хочуть звільнити з програми та призначити штраф у майже 1 мільйон гривень.

Інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

 Регіна Тодоренко є однією з найпопулярніших ведучих цієї програми, проте тепер її робота в шоу під питанням.

Як повідомила генеральний продюсер шоу Нателла Крапівіна, Регіна Тодоренко буде оштрафована за дезінформацію шанувальників шоу.

Вся справа в тому, що Регіна Тодоренко сказала, що глядачів шоу вводять в оману і нібито вся та картинка, яку показують, не відповідає дійсності, немає ніякої золотої карти і весь бюджет є дуже обмеженим.

"Я, м'яко кажучи, була здивована тим, як легко Тодоренко ввела в оману величезну кількість шанувальників нашої програми, яка більше семи років розповідає абсолютно чесно та достовірно про те, як можна провести уїк-енд з різними бюджетами. Для мене, як для генерального продюсера проекту, завжди було принципово важливим відповідати ідеї", – прокоментувала Нателла Крапівіна.

Також Нателла розповіла, що вони жодного разу не обрізали бюджет і не заганяли себе в рамки.Директор наголосила, що золота картка – це не символ, а реальні гроші, якими продюсери розпоряджаються в рамках програми в необмеженій кількості. Єдина умова, яка повинна бути – це перебування в межах жанру та зйомка не має суперечити морально-етичним нормам. А обмеженням може бути лише те, що програма не може витратити за вихідні більше, ніж це фізично можливо.

"Те, що пані Тодоренко дозволяє собі подібні брехливі коментарі, – це питання її некомпетентності і незалученості в проект. Вона ж не є організатором знімального процесу, не є продюсером шоу, відповідно, не володіє реальною інформацією. Навіщо їй це? Можливо, з метою особистого піару. За такі неприпустимі заяви Регіна буде оштрафована, можливо, звільнена після закінчення сезону", – додала Крапівіна. Поки що Регіна Тодоренко не коментує цю ситуацію.

 

Читайте також: Віталій Кличко домовився з мером Баку про співпрацю в підсвітці будівель і про допомогу у встановленні головного, найбільшого державного прапора в Києві
Читайте також: У Сербії тисячі людей вийшли на мітинг проти новообраного президента (фото)