Світ
14 квітня 2017
Жириновський: Американці ніколи не почнуть світової війни. Вони бояться, вони воювати не вміють
Американці ніколи не почнуть світової війни, - Жириновський.
news-image

США можуть ударити по Пхеньяну, ударивши кількома ракетами по палацу лідера Північної Кореї, проте не почнуть глобальної світової війни. Про це заявив лідер Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Володимир Жириновський в ефірі передачі російського телеведучого Володимира Соловйова на телеканалі "Россия 1", передає «Є!».

Американці ніколи не почнуть світової війни. Вони бояться, вони воювати не вміють. Ось слабка Корея, він шарахне. Ось Сирія беззахисна. Хаос, громадянська війна. Шарахнули по порожньому аеродрому. Що вони зробили? Вони ж нікого не знищили. Там шість осіб загинуло. У нас в Петербурзі 15 осіб один дурень зробив, а тут ціла країна, махина, – заявив лідер ЛДПР.

Політик додав, що президент США Дональд Трамп грає в інтересах Росії, тому що не став дарувати Кремлю Сирію і Україну в обмін на Іран і розрив відносин РФ з Китаєм.

Вони дурні не здогадалися. Потрібно було купити Росію. Піти на ось так. Давай, давай, Сирія, там ви. Давай, Україна, усі слов'яни. А потім сказати, що треба розраховуватися, тому що кредит дали. А вони до цього не додумалися. Тому що американці, це найтупіша нація у світі. Торгувати вміють, спекулянти, – підкреслив Жириновський.

Він додав, що "тільки російська інженерна думка може підкорювати космічний простір", а США отримали технології від німців після війни.