Події
14 квітня 2017
У Черкасах у маршрутки на ходу відвалилися колеса
Без колеса автобус проїхав ще метрів 30.
news-image

Черкаська маршрутка не доїхала до пункту призначення з-за того, що ліва піввісь з колесами транспортного засобу поламалася і відпала прямо на ходу. Про цей випадок повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

Інцидент трапився з автобусом фірми "Богдан", який їздив за маршрутом від села Геронимівка до села Червона Слобода Черкаської області.

 

Відстань від одного населеного пункту до іншого становить 26 кілометрів. Прямо під час поїздки ліва піввісь з колесами маршрутки поламалася і відпала. Без колеса автобус проїхав ще метрів 30, залишивши по собі слід на дорозі. Фотографії з місця пригоди опублікував один з очевидців в співтоваристві "Подслушано Черкаси" в мережі "VK".

Відомо, що серед пасажирів транспортного засобу ніхто не постраждав. Нагадаємо, у Києві маршрутка ледь не покалічила дитину. Водій маршрутного автобуса Богдан № 587 не переконався, що всі покинули автобу, затиснув дверима ногу дитини і почав рух з місця. Зупинився за кілька метрів після того, як мама дитини і пасажири почали кричати.