Суспільство
14 квітня 2017
Лідер O. Torvald знявся у фотосесії з вагітною дружиною та 3-річною донькою (фото, відео)
Женя Галич розповів про свою дружину та ставлення до сімейного життя.
news-image

Фронтмену групи O. Torvald Жені Галичу влаштували фотосесію з його дружиною Лєрою, яка знаходиться на останньому терміні вагітності, та дочкою Євою, якій вже три з половиною роки, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Сім'я українського музиканта знялася у фотосесії для журналу Viva. Український рок-музикант зізнався, що хоче велику сім'ю.

"Я мрію про велику сім'ю, хочу багато дітей, в ідеалі – чотирьох. Не знаю, чи погодиться на це Лєра. Поки ми чекаємо другу дитину. А там подивимося. У нас завжди був культ сім'ї. Головні мої авторитети – це мама і батько. Я завжди бачив абсолютно щасливих людей, які разом з восьмого класу і досі люблять один одного. Тут я теж атиповий рокер. Часто рок-музиканти ростуть або в неповних сім'ях, або стикаються з якимось насильством. Я ж ріс в світі любові та гармонії. Перед моїми очима завжди був приклад: батько – справжній чоловік в сім'ї, авторитет, і мама – голова сім'ї і жіноча мудрість", – розповів музикант.

Женя Галич не боїться зізнатися, що до зустрічі з Лєрой він не був обділений увагою дівчат і з задоволенням цим користувався. Зараз лідер O. Torvald зразковий сім'янин, який залишив свою бурхливу юність в минулому.

Він також зазначив, що Лєра для нього залізна людина, оскільки не кожна зможе терпіти такий спосіб життя, як у нього. 

"У нас дуже цікава модель відносин. Адже У мене до Лєри багато було різних зв'язків, і коротких і тривалих. Але завжди вони були побудовані на закоханості та пристрасті. А тут відносини спочатку побудовані на іншому. Спочатку ми почали дружити, а потім вже зустрічатися. І через кілька місяців одружилися. Навряд чи хтось був би на місці Лєри. Тільки в ній я бачу дружину, мати моїх дітей. Ну, і крім усього іншого, вона залізна людина. Такий спосіб життя чоловіка дуже складно витримати", - розповів Женя Галич.