Суспільство
15 квітня 2017
Тука про Дорна: Це звичайний заробітчанин, який поїхав «косити капусту»
Тука: Брехати не треба, якщо ти відчуваєш, що це "сварка", а не війна, то для тебе це внутрішня перевага.
news-image

Український виконавець Іван Дорн їздить до Росії "косити капусту", тому його заяви про збройний конфлікт на Донбасі є очікуваними, сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Георгій Тука в ефірі телеканалу "112 Україна", передає «Є!».

Це не співак, на мій погляд, це звичайний заробітчанин, який поїхав косити капусту і звичайно, там, де йому платять гроші, від нього на щось інше очікувати безглуздо, – зазначив він.
Тука додав, що коли побачив відеоролик з Дорном, миттєво згадав про співачку Наташу Корольову, яка має українське походження: Брехати не треба, якщо ти відчуваєш, що це "сварка", а не війна, то для тебе це внутрішня перевага, ти так і відчуваєш, що це "сварка", от і все, все дуже просто. Я побачив цей коротенький ролик із цим співаком і миттєво згадав теж нашу колишню землячку, киянку Наташу Корольову, яка заявила: "так, я хохлушка". А я миттєво провів паралель. Я не уявляю собі, щоб, наприклад, Віктор Цой заявив: "так, я чурка". Я такого не уявляю.

В інтерв'ю російському відеоблогеру Юрію Дудю Дорн відхрестився від допомоги воїнам АТО і сказав, що йому "подобається" вважати росіян і українців братами.