Суспільство
15 квітня 2017
«Мораторій на продаж землі - одне з ключових питань виживання країни», - Рабінович
Він також розповів про позицію партії «За життя».
news-image

Зняття мораторію на продаж землі в Україні призведе до незворотних наслідків, зокрема до погіршення криміногенної ситуації. Таку думку в ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» висловив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!».

Це одне з ключових питань виживання країни. Поки грабують, ми вже почали звикати до цього. Це погано, але почали. А земля - ​​це той рубіж, за яким більше не залишиться нічого. Дивіться, як красиво наші друзі-європейці допомогли нам: збільшили пенсійний вік, щоб люди працювали весь час, знищили нам охорону здоров'я, надіславши нам найбіднішого волонтера з Майдану, яка задекларувала 170 мільйонів , - підкреслив парламентарій.

На думку Вадима Рабіновича, в кінцевому підсумку такі дії призведуть до знищення України.

Нас готують розбирати на органи, і, останнє, нам треба продати землю. Це дуже важливо. У Європі мало землі, там повинна харчуватися велика кількість людей, а у нас такі простори. Звичайно, українців занадто багато, але вони успішно з цим працюють, - заявив народний депутат.

Він також розповів про позицію партії «За життя».

Ми не радикали, ми зовсім не революціонери. Ми вважаємо, що треба йти на вибори і перемагати. Але з питання продажу землі ми всіх своїх прихильників (а їх навіть за оцінками наших супротивників - мінімум 10%) виведемо на вулиці. Ми будемо стояти разом з радикальними силами. Сподіваюся, що вони теж будуть нас підтримувати. Я вважаю, що патріоти України є в різних напрямках. Ми не дамо їм продати землю. Цього не буде. Вони, звичайно, починають обробляти свідомість. Кажуть, що це буде оборот землі. Не буде обороту землі - будуть крадіжки і вбивства. Але ми цього не допустимо, - уклав Вадим Рабинович.