Війна
17 квітня 2017
На Великдень окупанти 22 рази обстріляли позиції ЗСУ, є поранені - штаб
Обстріли сил АТО не припиняються.
news-image

На Великдень окупанти 22 рази обстріляли позиції ЗСУ, поранено двох військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Є!»

"За минулу добу російсько-окупаційні війська 22 рази обстріляли позиції Збройних Сил України. На приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав морських піхотинців поблизу Павлополя.

По позиціях у районі Гнутового ворог гатив з мінометів калібру 120-мм та автоматичних гранатометів, а по опорних пунктах поблизу Водяного застосовував 82-міліметрові міномети та протитанкові гранатомети. По захисниках Широкиного та Лебединського вів вогонь зі стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

На донецькому напрямку, позиції сил АТО у районі Авдіївки, противник обстрілював з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру.

По опорних пунктах поруч населеного пункту Зайцеве ворог вів вогонь з озброєння БМП та гранатометів.

По захисниках Шахти «Бутівка» противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів, а по оборонцях Миронівського – з автоматичних гранатометів.

"На Луганському напрямку, по позиціях поруч Катеринівки противник застосував міномети калібру 120-мм та автоматичні гранатомети. Опорні пункти у районі Новоалександрівки ворог обстрілював зі стрілецької зброї. За минулу добу двоє українських захисників отримали поранення", - додали у відомстві.

Читайте також: Кількість заручників, що знаходяться на тимчасово окупованих територіях, збільшилась - Ірина Геращенко
Читайте також: Пільги необхідно призначити лише тим, хто зі зброєю в руках захищав Україну - Сергій Мельничук