Політика
18 квітня 2017
Рабінович закликав правоохоронців не допустити провокацій в Одесі 2 травня
В Одесі на травневі свята плануються різного роду провокації.
news-image

На травневі свята в Одесі плануються різного роду провокації. Про це в програмі «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, пише «Є!».

«За наявними у мене даними - і це дуже серйозні дані, - величезні гроші виділені на те, щоб дестабілізувати ситуацію в Одесі 2 травня та 9 травня. Туди поїдуть спеціальні емісари, будуть оплачувати ці провокації молодим людям з різних сторін, щоб створити ілюзію конфлікту - і скористатися цією ситуацією», - заявив парламентарій.

За даними Вадима Рабиновича, для цього виділені значні кошти.

«Мова йде про величезні суми, приблизно, як кажуть, до 27 мільйонів гривень виділяється для роздачі різного роду провокаторам», - підкреслив народний депутат.

Лідер партії «За життя» закликав правоохоронців вжити термінових заходів. 

«Я прошу вважати сказане мною з екрана офіційним депутатським зверненням до правоохоронних органів країни: не можна допустити таких речей в Одесі, приймайте термінових заходів. Правоохоронців така інформація напередодні травневих свят повинна цікавити в першу чергу», - резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також:В Одесі сталися сутички між проукраїнськими активістами та «куликовцями» (фото, відео)