Війна
18 квітня 2017
Російські терористи 18 раз за добу відкривали вогонь по українських позиціях, - штаб
Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на донецькому напрямку.
news-image

З початку доби до 18:00 - російсько терористичні війська 18 разів відкривали вогонь по опорних пунктах на українських захисників Донбасі.

Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на донецькому напрямку. Позиції біля Кримського ворог обстрілював з 82-міліметрових мінометів. Опорні пункти в районі Авдіївки і Кам'янки обстрілювали з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. За захисникам Пєсков і Дослідного противник вів вогонь з кулеметів великого калібру, а по захисникам Зайцеве - з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

На приморському напрямку по опорних пунктах біля Красногоровки ворог бив з мінометів калібру 82 мм, протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети. З підствольних гранатометів вівся провокаційний вогонь в бік Старогнатівці. Кулемети великі калібрів застосовувалися в районі Водяний і Чермалик. Під Новотроїцькому активізувався ворожі снайпери.

На луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів і автоматичних гранатометів ворог обстріляв опорні пункти у Катеринівки.

Двоє військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення.

Нагадаємо, за минулу добу (17 квітня) 32 бойовики здійснили обстрілу позицій Збройних Сил України в зоні проведення АТО.

Читайте також: Північна Корея погрожує Штатам повномасштабною війною
Читайте також: Серед бойовиків росте кількість подач рапортів на звільнення