Політика
18 квітня 2017
Вадим Рабинович розкритикував рік роботи Кабміну Гройсмана
Результат роботи Кабінету Міністрів особливо помітний в рейтингах міжнародних організацій.
news-image

У Кабінету Міністрів немає плану розвитку країни. Про це заявив в передачі «Хто кому Рабинович» на каналі «112 Україна» народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович, інформує «Є!».
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час річного звіту Кабміну заявив, що вважає «себе і свій уряд максимально ефективним в тих умовах, в яких довелося працювати».

«Звіт уряду Гройсмана дуже нагадав заповіт Кабміну Яценюка. Дивіться, яка приголомшлива логіка: Яценюк каже, що Гройсман найкращий прем'єр, Гройсман хвалить Яценюка. При цьому Гройсман заявляє: я став прем'єром на межі економічної розрухи. У них там щось не сходиться в голові. Вони всі такі чудові, в результаті - одна розруха », - вважає парламентарій.


За його словами, результат роботи Кабінету Міністрів особливо помітний в рейтингах міжнародних організацій. У них Україна займає «перші місця в Європі по корупції, по неможливості вести бізнес, по небезпеках для туристів».

«Найбільше мене вражає, що такі місця в рейтингах посідає країна через три роки після Майдану. Уряд не має плану, уряд не має пояснень, як йти далі. У них є тільки розмова про те, що ми можемо отримати ще один транш МВФ, якщо продамо свою землю, свій ліс, своїх стариків. І за це ми прогодуємо зграю жадібних, тупих, злодійкуватих менеджерів, які сидять на нашому горбі і продовжують неефективно управляти українською економікою », - обурюється Вадим Рабинович.


Нагадаємо, що лідер партії «За життя» вимагає позачергових виборів до Верховної Ради, щоб вирішити політичну і економічну кризу в країні.

Читайте також: Україна повинна готуватись до масового повернення заробітчан, - Валерій Коновалюк
Читайте також: Рабінович закликав правоохоронців не допустити провокацій в Одесі 2 травня