«Коментувати не збираюсь»: Дорн у Києві втік від журналіста ТСН (відео)
Співак не коментує свої слова російськім ЗМІ на Батьківщині.
news-image

Співак Іван Дорн ховається від українських журналістів. Артист, який ще минулого тижня розповідав російським ЗМІ про дружбу між Україною і Росією, про братерські стосунки, не коментує свої слова на Батьківщині, йдеться у сюжеті ТСН, передає «Є!»

Протягом декількох днів зв'язатись ані зі співаком, ані з його представниками українській пресі неможливо. Журналісти заскочили співака на автозаправці, але побачивши камеру ТСН, він почав втікати.

Коли ж, до нього звернулися з питанням щодо скандального інтерв'ю в Росії, він нарік, що його права порушуються, і знову побіг.

"Це неправильно з вашого боку. Я нічого коментувати не збираюсь. Вирвані з контексту фрази я коментувати не збираюсь. Я музикою для країни роблю набагато більше, ніж вирвані з контексту фрази", - сказав Дорн.

Нагадаємо, скандальне інтерв'ю Івана Дорна широко обговорювалось не тільки у соцмережах – його висловлювання назвав неприпустимими і міністр культури України Євген Нищук.

Після цього Дорн дав ще одне інтерв'ю – і знову російським журналістам. При цьому був обережним у висловлюваннях та пояснив свою стриманість - "будь-яка хитра фраза, з якої можна видавити який-небудь заголовок, обов'язково буде заголовком і буде використана проти мене". Потім співак перейнявся своїм іміджем – і поголився у прямому ефірі.