Суспільство
19 квітня 2017
У Варшавському аеропорту покарано пасажира, який «пожартував» про бомбу в багажі
«Жартівника» покарали штрафом майже у 250 євро та зняли з рейсу Варшава-Лондон.
news-image

Чоловік, який планував летіти з летовища ім. Шопена у Варшаві до Лондона, під час процедур здачі багажу пожартував, що у його речах є бомба. Чоловіка покарали подвійним штрафом, а також викреслили з переліку пасажирів авіарейсу до Лондона, не пустивши його на борт літака, передає «Є!» із посиланням на Радіо Польща.

Під час здачі багажу пасажир запитав співробітника летовища: «Що буде, якщо у багажі є бомба?». Чоловік, у відповідь на запитання працівника летовища, «чи у пакунку щось є, що може створювати загрозу», відповів, що «ймовірно, скоріше немає».

Працівники летовища повідомили про цей випадок правоохоронців, які вжили відповідні заходи.

Як сказала Едита Адамус з Варшавської комендатури поліції, правоохоронні органи швидко встановили особу власника багажа, а піротехніки з Прикордонної служби перевірили, чи у сумці знаходяться предмети або пристрої, що можуть створювати небезпеку.

Чоловік, розуміючи, що ситуація серйозна, почав пояснювати, що це був «жарт».

У кінцевому підсумку «жартівника» покарали двома штрафами по 500 злотих (118 євро). Крім того, чоловікові не дозволили піднятися на борт літака рейсом Варшава-Лондон.

Читайте також: Представник МВФ в Україні заявив, що ринок землі має запрацювати 2018-го
Читайте також: На засіданні Кабміну розповіли, як працюватиме безвізовий режим і біометричні паспорти
Читайте також: СБУ: В Одесі перед Великоднем вдалося запобігти проведенню проплаченої акції, яку організувала РФ (відео)