Суспільство
20 квітня 2017
Телеведучого Fox News, який назвав Путіна вбивцею, звільнили
О'Рейлі звільнили з телеканала.
news-image

Компанія 21 Century Fox, якій належить телеканал Fox News, повідомила 19 квітня на своєму сайті про звільнення ведучого Білла О'Рейлі, який раніше назвав президента Росії Володимира Путіна "вбивцею", передає «Є!».

Після ретельного й уважного розгляду обвинувачень, компанія та Білл О'Рейлі погодилися, що він не повернеться на Fox News, – ідеться в заяві компанії.

Газета The Wall Street Journal, посилаючись на джерела, повідомила, що звільнення телеведучого пов'язане з обвинуваченнями його в домаганні до жінок. За даними ЗМІ, телеканалу довелося виплатити відступні постраждалим у розмірі млн.

Зазначають, що подальшу долю О'Рейлі вирішать цього тижня після наради ради директорів компанії. За їхніми даними, сексуальний скандал за участю телеведучого спровокував відтік рекламодавців, що спричинило собою матеріальні збитки.

О'Рейлі, який є одним із найвідоміших ведучих та аналітиків на Fox News, відомий своїми різкими і провокаційними висловлюваннями.

5 лютого О'Рейлі, розмовляючи з президентом США Дональдом Трампом про повагу до Путіна, зазначив, що той є колишнім офіцером Комітету державної безпеки, який убивав своїх ворогів. Американський президент не став спростовувати слів журналіста. 

Є багато вбивць. У нас багато вбивць. Ви думаєте, що наша країна така вже безневинна? – зазначив Трамп.