Суспільство
20 квітня 2017
«Чому тобі слід зі мною зустрічатися» - дівчина спробувала привернути увагу хлопця самопрезентацією в Power Point
Хлопець відповів: «Дуже мило. Будь ласка, не пиши мені більше».
news-image

Американська студентка Ліззі Фентон (Lizzy Fenton) підготувала для хлопця на ім'я Картер презентацію про себе в Power Point, в якій розписала свої переваги. Однак хлопець не оцінив зусиль дівчини, зате презентація сподобалася компанії Microsoft, пише The Independent, передає «Є!»

У першому слайді презентації «Чому тобі слід зі мною зустрічатися» Фентон вказала, що якщо сім'я дошкуляє йому розмовами про те, що пора б знайти собі серйозну дівчину, то вона кращий кандидат на цю позицію.

«Я є гарний співрозмовник і можу підтримувати розмову за обідом із твоїми батьками. Я добре одягаюся і буду виглядати стильно в День подяки, на сімейних святах і інших заходах», - пояснила Ліззі.

Схвалення матері має викликати і відмінне почуття гумору дівчини.

Ще один аргумент на користь Фентон - вона готова миритися з полігамією бойфренда, і якщо буде з нею боротися, то тільки оригінальними способами, наприклад, зачісками, з допомогою яких вона здатна перетворитися в трьох різних дівчат.



У слайді під назвою «Мої груди демонструють стійке зростання протягом довгого часу» дівчина наводить розрахунки, які демонструють, що до 2025 року охоплення однієї з її грудей наблизиться до охоплення людської голови й складе приблизно 57 сантиметрів.



Фентон опублікувала презентацію в Twitter ще в кінці березня. За короткий час запис набрав вірусну популярність на платформі мікроблогів, проте бажаного ефекту не справив. За словами дівчини, Картер надіслав їй повідомлення:

«Дуже мило. Будь ласка, не пиши мені більше.»

Однак креатив американки оцінили SMM-спеціалісти Microsoft. У відповідь на запис Ліззі співробітник компанії, що веде Twitter-аккаунт, зазначив:

«Ти забула вказати ще одну важливу річ: "Неперевершено роблю презентації в Power Point."».