Війна
21 квітня 2017
Бойовики на Донбасі для перевірки пильності обстрілюють свої позиції, звинувачуючи сили АТО
На передових позиціях противника почастішали випадки обміну обстрілами для перевірки пильності сусідів з подальшим звинуваченням в обстрілах сил АТО.
news-image

Бойовики на Донбасі для перевірки пильності обстрілюють свої позиції, звинувачуючи в обстрілах сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook, інформує «Є!» з посиланням на РБК.

"На передових позиціях противника почастішали випадки обміну обстрілами для перевірки пильності сусідів з подальшим звинуваченням в обстрілах сил АТО. Крім того, "ведення дружнього вогню" особовий склад противника практикує під час пристрілки озброєння", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повідомляється, що військові РФ зі складу 1 окремого батальйону спецпризначення (Донецьк) 1 АК обстріляли позиції 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК.

Крім того, зазначається, що у з’єднаннях і частинах військових РФ на Донбасі зростає кількість правопорушень через погіршення морально-психологічного стану військових.

"Військовослужбовець 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК після конфлікту з "товаришами по службі" кинув пляшку з легкозаймистою рідиною у бліндаж, в якому перебували його кривдники. Бліндаж згорів, постраждалих госпіталізовано", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командування РФ відбирає в'язнів для комплектування особового складу бойовиків.

Читайте також:У зоні АТО загострення : 2 військових загинули, ще 8 поранені