Суспільство
21 квітня 2017
На Миколаївщині робітниця школи народила дитину на роботі та залишила у відрі із водою
Жінку привезли до лікарні із кровотечею.
news-image

До Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що медики, оглянувши 35-річну мешканку Первомайського району, яку привезли до лікарні із кровотечею, зробили висновок, що пацієнтка щойно після пологів, але жодної інформації про немовля не було, передає «Є!» із посиланням на поліцію Миколаївщини.

Прибувши до населеного пункту, звідки привезли жінку, правоохоронці з’ясували, що стан її здоров’я погіршився, коли вона йшла по вулиці, повертаючись з роботи додому. А приїхавши до місцевої школи, де пацієнтка працює технічним робітником, поліцейські виявили в одному з кабінетів відро із водою, а в ньому – немовля, - йдеться в повідомленні поліції.

Труп новонародженого хлопчика направлено до Миколаївського обласного бюро судово-медичних експертиз для встановлення причини смерті.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.117 КК України «Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини», санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Триває досудове слідство, проводяться першочергові слідчі дії, призначено проведення відповідних експертиз.

Читайте також: На Борщагівці відкрили сучасне міні-футбольне поле
Читайте також: Сьогодні у «Софії Київській» відкрилась виставка «Світло Великоднього ранку»
Читайте також: Відомий перевізник у Польщі запустив україномовну версію свого сайту