Події
23 квітня 2017
Поліція повідомила нові подробиці масштабної пожежі в Одесі
Масштабна пожежа на ринку "Північний".
news-image

Увечері 22 квітня в Одесі на території ринку "Північний" вогонь розповсюдився на площі, що складає близько 700 квадратних метрів, і у підсумку знищив і пошкодив 149 торгівельних об’єктів.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба Патрульної поліції Одеси.

За словами правоохоронців, локалізацією пожежі займалися співробітники ДСНС , натомість поліцейські допомагали рятувати майно власникам тих павільйонів, які розташовувалися неподалік епіцентру пожежі.

Внаслідок тривалого перебування на задимленій території шестеро поліцейських зазнали отруєння слідами горіння синтетичних матеріалів і побутової хімії. Їм було надано необхідну медичну допомогу, – наголосили у поліції.

Також зазначається, що на місці інциденту правоохоронці продовжують нести службу за для забезпечення порядку та попередження фактів мародерства.

Перевіряється інформація щодо ймовірності пожежі внаслідок займання електропроводки в одному з павільйонів. Сума завданого матеріального збитку встановлюється. Жертв немає, – додала прес-служба Патрульної поліції Одеси.

Зауважимо, що матеріали за цим фактом зареєстровано у встановленому законом порядку.

Крім того, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.