Події
24 квітня 2017
30-річний чоловік через тиждень після звільнення з місць позбавлення волі зґвалтував та пограбував жінку
Підозрюваний має три судимості за грабежі та розбійний напад.
news-image

У Полтаві правоохоронці затримали чоловіка, що зґвалтував і пограбував 24-річну жінку, передає «Є!» із посиланням на поліцію Полтавщини.

Про напад із застосуванням сексуального насильства жінка повідомила у поліцію 22 квітня близько 11-ї. Увечері того ж дня поліцейські затримали підозрюваного на Південному автовокзалі при спробі виїхати за межі Полтави.

"Невідомий напав на 24-річну мешканку одного із сіл Полтавського району, коли та йшла на роботу. Затягнув у чагарник і, погрожуючи ножем, зґвалтував та заволодів її золотими прикрасами", - розповіли у поліції.

Після низки оперативно-розшукових заходів, після 18:00 чоловіка затримали – висадили з автобусу, який відправлявся з автовокзалу.

"Встановлено, що 30-річний підозрюваний має три судимості за грабежі та розбійний напад. 14 квітня він звільнився з місць позбавлення волі і приїхав на кілька діб до Полтави. Після вчинення злочину чоловік здав цінності до ломбарду, а за виручені кошти придбав новий одяг і взуття", - йдеться в повідомленні поліції.

Речові докази вилучено.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 152 (зґвалтування) та частиною 2 статті 186 (грабіж, поєднаний із насильством) КК України.

Читайте також: 17-річну втікачку з Донеччини поліцейські знайшли в Києві у «подруги», якою виявився чоловік
Читайте також: У Києві невідомі особи кинули біля посольства Литви димову шашку
Читайте також: Поліція відкрила провадження за фактом крадіжки бронзових деталей з могили Лесі Українки