Політика
24 квітня 2017
На Тернопільщині депутати влаштували розбірки біля міськради: двоє потрапили до лікарні (відео)
Депутати з активістами навіть притягнули сміттєві контейнери, щоб запхати туди екс-колег.
news-image

У Тернополі місцеві "свободівці" заблокували вхід до мерії та влаштували шарпанину біля стін будівлі, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Як з'ясувалося, депутати не впускали трьох колишніх однопартійців, яких нещодавно виключили зі своїх лав через те, що їхня позиція буцімто суперечила партійним домовленостям.

Депутати з активістами навіть притягнули сміттєві контейнери, щоб запхати туди екс-колег, проте їм завадили депутати від інших партій та активісти, які прийшли підтримати вигнаних обранців.

Після нетривалої словесної суперечки конфлікт переріс у незначне протистояння, почалася штовханина, внаслідок якої постраждали два депутати від Блоку Петра Порошенка.

Зокрема, невідомий жбурнув яйце і влучив у око Володимиру Міську, а Юрію Смакоузі в обличчя розпилили сльозогінний газ. Потерпілі депутати звернулися до медиків.

Також через інцидент було зірвано засідання сесії міської ради.

За словами керівника ГУ Національної поліції Тернопільщини Олександра Богомола, у постраждалих діагностували закриту травму лівої повіки та хімічний опік очей відповідно.

До того ж до поліції надійшла групова заява від депутатів щодо перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради, за якою було розпочато кримінальне провадження, у рамках якого правоохоронці встановлюватимуть й обставини завдання тілесних ушкоджень депутатам.

Читайте також: У ПАРЄ вимагають відставки Аграмунта
Читайте також: На Харківщині підлітки до смерті забили п'яного чоловіка