Герої проекту «Переможці» разом із учасниками АТО прийняли участь у показі італійської моди (фото, відео)
На подіумі учасників соціального мультимедійного проекту «Переможці» під кураторством Соломії Вітвіцької зустріли оплесками.
news-image

Герої мультимедійного проекту "Переможці" стали учасниками показу італійської моди. Дизайнери, які  хочуть робити бізнес в Україні, вирішили придивитися до нашої столиці та показати своє вбрання на київському подіумі.

Продемонструвати свої речі  разом із професійними моделями  вони запросили і учасників АТО, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

На подіумі учасників соціального мультимедійного проекту "Переможці" під кураторством Соломії Вітвіцької зустріли оплесками. 

Віктор Кардаш, Володимир Воропай та Олег Петренко дефілювали в вишуканих італійських костюмах. "Переможці" не приховують: у такому вбранні почувається незвично, адже більш звикли до військової форми.

Втім, на пропозицію  італійців погодилися аби своїм прикладом довести іншим - люди з протезами можуть усе. 

Дружина "переможця" Віктора Кардаша, Ольга, переймалася  більше за чоловіка. З Віктором вони познайомилися у київському військовому шпиталі. Вона була волонтером і вона допомогала йому вчитися ходити на протезі.

"Хвилююся, щоб протез десь не заклинив. Щоб нічого не трапилося, за протез більше хвилююсь, ніж за нього. І він дуже хвилюється", - зізнавалася жінка.

На подіум "переможці" виходять не вперше: дебютували на українському тижні моди. Італійцям ця ідея подобається - адже вважають такі люди мають стати прикладом для інших.

ITALIAN FASHION KIEV 2017 організували торгова палата Італії і Посольства України в Італійській Республіці. Участь у показі "переможців" вони називають лише початком співпраці. 

 

Читайте також: Стало відомо, водії якої європейської країни є набільш безвідповідальними
Читайте також: «Софія Київська» запрошує на виставку «Шедеври світового вбрання XVIII – XX ст. Сімейні традиції»