Події
25 квітня 2017
«Вони у мене бліді будуть!» - Ляшко обурений викликом до НАБУ
Нардеп вважає, що виклик до НАБУ - помста.
news-image

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко прийшов зранку на допит у НАБУ та заявив журналістам, що усі провадження ГПУ і САП проти нього та його команди - помста Президента, передає «Є!» із посиланням на Фейсбук-сторінку нардепа.

Чомусь проти Порошенка справи не порушують, хоча в інтернеті про нього стільки публікацій, що за них вже й розстріляти можна було, а не тільки провадження відкрити.

А як тільки ми починаємо критикувати владу, нас починають тягати на допити. Хай тягають! Я впевнений, що жодна з цих справ нічим не закінчиться, бо жодних правопорушень ми не вчиняли.

А розовощокий Холодницький, який незаконно отримав з рук Порошенка звання генерала, рано чи пізно буде відповідати за виконання політичних замовлень. І замовники - теж. Вони у мене бліді будуть! - написав Ляшко у Фейсбуці.

Нагадаємо, голова фракції Радикальної партії у Верховній Раді Олег Ляшко задекларував сукупни дохід за 2016 рік у розмірі 1 027 918 гривень, зокрема 156 тис. гривень – депутатська зарплата, 170 тис. гривень – забезпечення депутатської діяльності, а 346 тис. гривень – відсотки від вкладів в Державному Ощадбанку і банку "Аркада" (Київ).

Готівкою депутат задекларував 30 тис. доларів, 70 тис. євро і 400 тис. гривень, на рахунку в банку "Аркада" - 1,9 млн гривень, в Ощадбанку - 391 тис. гривень і 700 тис. доларів.

У власності парламентарія знаходяться 6 земельних ділянок (загальною площею 12,6 тис. кв. м), 2 квартири (95,5 і 367,2 кв. м), гараж і офіс в Києві (183 кв. м).

У Ляшка є автомобіль Toyota Prado 2004 року випуску.

Росита Сайранен (вказана як особа, яка спільно проживає, але не перебуває в шлюбі) задекларувала 5 одиниць ювелірних виробів, 30 тис. доларів, 500 тис. гривень і 20 тис. євро готівки.

У серпні 2016 року вона придбала право на дачний будинок (296 кв. м) і земельну ділянку (605 кв. м) в Києві.

Також в її власності знаходиться автомобіль Mazda СХ-5 2014 року випуску.

Як відомо, раніше журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" в своїй програмі повідомили, що народний депутат, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко із цивільною дружиною Росітою Сайранен за останній рік придбали нерухомості приблизно на 20 мільйонів гривень.