Події
25 квітня 2017
На Донеччині жінку вбили дерев'яним хрестом через поминальні продукти
Поліцейські обробили прилеглу територію з метою встановлення свідків та очевидців події.
news-image

Конфлікт трапився між двома візитерами вночі. Один з них побив опонента дерев'яним хрестом, підібраним зі смітника. Від ударів жінка померла на місці. Зловмисник затриманий, речові докази вилучено.
Повідомили в Торецькому відділенні національної поліції, інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

У повідомленні зазначається: "Тіло мешканки виявив перехожий 24 квітня і відразу звернувся на 102. Експерти, що оглядали труп, виявили на голові тілесні ушкодження. Факт було кваліфіковано, як вбивство.

Поліцейські обробили прилеглу територію з метою встановлення свідків та очевидців події, провели ряд слідчо-розшукових заходів, які дали результат і дозволили затримати підозрюваного.

Ним виявився 17-річний місцевий житель. Разом з потерпілою в ту ніч вони збирали продукти харчування, які залишали відвідувачі під час поминальних днів. Чи не поділивши "здобич", пара почала сваритися. Спочатку були словесні образи, а коли терпець хлопця лопнуло, він схопив дерев'яного хреста і завдав кілька ударів по голові "суперниці". Травми виявилися несумісними з життям.

Наразі речові докази вилучено і долучено до матеріалів кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі "

Читайте також: Їжа, яка вбиває: у столиці жінка померла після відвідин суші-ресторану (фото)
Читайте також: У Шрі-Ланці гора сміття накрила 40 будинків, шестеро людей загинуло