Спорт
26 квітня 2017
Кличко завершив підготовку до бою з Джошуа в австрійському Гоїнгу
Вже в середу боксери проведуть відкриті тренування в Англії.
news-image

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко закінчив підготовку до найважливішого у своїй кар'єрі поєдинку проти британця Ентоні Джошуа, повідомляє «Є!» з посиланням на УНІАН.

В останній день тренувального табору в австрійському Гоїнгу Кличко опублікував в Twitter фото своєї команди – тренерів Джонатона Бенкса і Джеймса Алі Башира, фізіотерапевта Альдо Вітру і особистого кухаря Девіда Вільямса.

"Мені потрібні союзники і у мене є найкраща команда, яку я міг би отримати. Разом ми досягнемо своєї мети. Спасибі всім, хто підтримує мене", - підписав фото Кличко.

Володимир Кличко почав підготовку до бою проти Джошуа у Флориді, але основні частини тренувань пройшли в Києві та австрійському Гоїнгу, де йшла робота в спарингах.

Серед спаринг-партнерів італійський боксер Крістіан Тун, американці Джеральд Вашингтон і Малік Скотт, а також український боксер Ісмаїл Сіллах. Тепер Володимир Кличко переміщається в Лондон, де вже у середу, 26 квітня, він проведе відкрите тренування.

У той же день Ентоні Джошуа покаже готовність у своєму тренувальному таборі в Шеффілді.

Поєдинок боксерів 41-річного українця Володимира Кличка і 27-річного британця Ентоні Джошуа пройде 29 квітня в Лондоні на стадіоні Уемблі. На кону будуть стояти чемпіонський пояс IBF, що належить британцеві, а також вакантні WBA (Super) і IBO.