Події
26 квітня 2017
В ОРДЛО курсуватиме «міжнародний потяг» Дебальцеве-Іловайськ
Мандрівники будуть проходити митний контроль.
news-image

Електричка Дебальцеве-Іловайськ - тепер міжнародний потяг, бо він курсує через кордон "сусідньої гордої республіки ЛНР". Про це написав журналіст Денис Казанський, опублікувавши рішення т.зв. "міністерства" транспорту "ДНР", передає «Є!»

Зокрема, "міністерство" транспорту "ДНР"  інформує пасажирів про призначення c 27 квітня приміських поїздів ДП ​​«Донецька залізниця» сполученням Дебальцеве - Іловайськ, які прямують через станцію Чорнухине, розташовану на території "Луганської Народної Республіки", тому громадянам необхідно бути готовими до митного контролю.

"Звертаємо вашу увагу на те, що приміські поїзди ДП «Донецька залізниця» № 6521, № 6292, № 6523, № 6294 перетинають кордон Донецької і Луганської Народних Республік, що передбачає проведення відповідних митних процедур. Просимо уважно ознайомитися з основними правилами і рекомендаціями під час проходження митного контролю", - йдеться в повідомленні.

 

"Головний жарт при цьому, що і Дебальцеве, і Іловайськ - це Донецька область. Але в дорозі залізниця трохи залазить на територію Луганщини, де проходить через Чорнухине. Тому навіть тих, хто просто подорожує в межах ДНР, буде тепер трясти луганська митниця. Раптом якась бабка вирішить провезти в Чорнухине п'ять кіло курячих потрошки, і не заплатить Ігорю Венедиктовичу його частку в 10 рублів?" - коментує ситуацію журналіст.

Читайте також: «Зупинити нацизм і захистити російську мову»: в Луганській області в наметах Опоблоку роздають листівки з риторикою 2014 року