The Hardkiss представили кліп-катастрофу на україномовну пісню (відео)
Це один з ключових треків альбому, який вийшов на початку квітня.
news-image

Група The Hardkiss представляє містичне відео на україномовну пісню "Антарктида" - один з ключових треків альбому Perfection is a lie, який вийшов на початку квітня, пише «Є!» з посиланням на портал VIVA.

"У кліпі ми вирішили відійти від love story, яка є в пісні, - розповідає фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна. - Ми зняли фантастичний мініфільм про катастрофу. Трактувати його можна по-різному. Для когось це буде історія про незворотні кліматичні зміни, а хтось в брилі льоду побачить символ таємничого знання, який, уникаючи нас, призводить до руйнування ".

"Над відео ми працювали близько трьох місяців, - продовжує розповідь креативний продюсер і гітарист The Hardkiss Вал Бебко. - Під час зйомок було відчуття, що ми знімаємо справжнє кіно. Режисер Ігор Стеколенко і оператор Микита Кузьменко - відмінна команда для таких історій. Вперше в відео ми використовували трюки, спецефекти, вперше знімали вертольотом. Але найголовніше в кліпі - це суперреалістична графіка, над якою працював Роман Онуфрійчук. Містика і фантастика - два головних слова, якими я можу описати "Антарктиду".

Читайте також:Святослав Вакарчук, Ірена Карпа та ONUKA підтримали фестиваль День Вуличної Музики

Читайте також:У Києві на Хрещатику запустять пряму трансляцію Євробачення-2017