Україна
26 квітня 2017
Радіоактивний Порошенко: Росія познущалася з Чорнобильської трагедії
На сайті російського телеканалу вийшла стаття, в якій президента України назвали радіоактивним, а київську владу - такою, що мутує.
news-image

У річницю трагедії на Чорнобильській АЕС кремлівський пропагандистський телеканал "Звезда" назвав Петра Порошенка "радіоактивним".

На сайті телеканалу вийшла стаття, в якій президента України назвали "радіоактивним", а київську владу - "такою, що мутує". Про це повідомляє «Є!» з посиланням на "Еспресо.TV".

"Широко розрекламоване "Укриття", зведене на гроші західних інвесторів, продовжує "світитися" чітко помітними вночі викидами радіації", - пише автор статті.

Блюзнірство російських пропагандистів на цьому не вичерпується. Так, телеканал повідомляє, що "співробітникам, які працюють у 30-кілометровій зоні ЧАЕС, до прізвища додають приставку "фон" (наприклад, Олександр фон Іванов)".

"До співробітників, що працюють у межах 10-кілометрової зони, у зверненні вживають слова "Ваша світлість". А до співробітників з 5-кілометрової зони звертаються "Ваше сиятельство", - пише "Звезда", посилаючись на "чорнобильський фольклор".

Читайте також:У Києві вшанували пам'ять загиблих на ЧАЕС

Читайте також:Лукашенко в Чорнобилі зробив заяву щодо втягування Білорусі у війну проти України (відео)