Події
26 квітня 2017
40% опіків: 18-річний киянин вирішив покататися на даху електропотягу
За життя хлопця борються медики.
news-image

18-річний киянин, нехтуючи правилами безпеки, вирішив покататися на даху електропотягу. Така легковажність ледве не коштувала йому життя – хлопець отримав 40% опіків тіла і наразі за його життя борються медики, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київщини.

Повідомлення на спецлінію 102 поліції Київщини надійшло від невідомого чоловіка про те, що на зупиночній платформі «Ялинка» на даху електропоїзда вдарило струмом людину.

"На місце події прибули карета швидкої медичної допомоги та слідчо-оперативна група Броварського відділу поліції.

Встановлено, що 18-річний житель міста Київ, нехтуючи правилами безпеки при поводженні на залізничному транспорті, заліз на дах, щоб покататись. Отримавши ураження струмом від високовольтної лінії, він упав з потягу", - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, згідно зі ст.109 Кодексу України про адміністративні правопорушення заняття зачепінгом на залізницях загального користування карається штрафом у розмірі від 7 до 15 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. А на батьків, діти яких не досягли 16 років, складається адміністративний протокол за ст.184 за невиконання ними обов’язків щодо виховання своїх дітей.

Читайте також: Чоловіка, який схуд на 22 кг, не впізнав власний пес (відео)
Читайте також: Латвієць визнав, що був снайпером на Донбасі та вбив понад 100 осіб