Київ
27 квітня 2017
Для Євробачення розробили ексклюзивний коктейль
Коктейль отримав назву Wildfield (Дике поле) і має цікаву історію.
news-image

У рамках підготовки до гастрономічного фестивалю Euro Resto Week, який триватиме з 8 по 14 травня, у Києві представили офіційний коктейль Євробачення. Спеціально до міжнародного пісенного конкурсу його створив Тарас Оношко – переможець чемпіонату барменiв 2016, що увійшов до ТОП-10 чемпіонату у Франції, пише «Є!» з посиланням на Вечірній Київ.

Коктейль отримав назву "Wildfield" ("Дике поле") і має цікаву історію.

– Мене в дитинстві дідусь називав "маленький козак", і на створення цього коктейлю мене надихнули саме козаки. До складу коктейлю входить медовий сироп – національний напій, і три настоянки на травах, в кращих традиціях України, де дуже багато цілющих трав. Я назвав його "Дике поле" – на честь регіону, де жили козаки. Натхненням смаку стали розповіді про те, як вони, верхи на конях, нахилившись, зривали траву і курили її прямо на ходу, коли в них закінчувався тютюн, – розповів Тарас Оношко.

Коктейль представлений у двох версіях: чоловічій і жіночий. Чоловіча має у своїй основі віскі, "легша" версія – ігристе шампанське.

Крім цього, напій прикрашають червоно-чорними ягодами на честь емблеми цьогорічного Євробачення.

Читайте також:Віталій Кличко: «У перші дні травня завершиться реконструкція центральної частини Поштової площі та почне курсувати річковий трамвай» (відео)