Київ
27 квітня 2017
Під час Євробачення у Києві очікується 17-18 тисяч іноземних туристів
Найбільша активність серед іноземців, що придбали квитки на конкурс, серед громадян Данії та скандинавських країн.
news-image

Київ готується прийняти туристів пісенного конкуру «Євробачення» у 2017 році.  За попередніми оцінками, у столиці чекають 17-18 тисяч закордонних гостей. Про це повідомив директор Управління туризму КМДА Антон Тараненко під час міжнародної конференції  з підготовки столиці  до «Євробачення», повідомляє «Є!» з посиланням на Вечірній Київ.

- Найбільша активність серед іноземців, що придбали квитки на конкурс, серед громадян Данії та скандинавських країн, зокрема зі Швеції та Норвегії. Також очікується багато туристів з Ізраїлю, - сказав Антон Тараненко.

Він також розповів, що у столичних готелях 85% резерв, тож місця ще є. Вартість підвищилась на 30%, крім п'ятизіркових, в них ціна суттєво не зросла. Це звична світова практика за таких подій. Після конкурсу вартість впаде, запевнив Тараненко.

До слова із організаторами цьогорічного пісенного конкурсу у Києві поділяться своїм досвідом експерти з Німеччини, які допомагали місту Баку зробити Євробачення неперевершеним та яскравим.

А представники країн Австрії, Іспанії, Італії, Швейцарії, Польщі та України які розкажуть, що ще варто зробити аби Євробачення в Києві пройшло на найвищому рівні.

Читайте також:Для Євробачення розробили ексклюзивний коктейль