Резонанс
27 квітня 2017
Ляшко «наїхав» на Холодницького в його кабінеті (відео)
"Радикал" звинуватив Холодницького в "політичному переслідуванні".
news-image

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом із деякими членами своєї фракції прийшов до керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького і влаштував пряму трансляцію з його кабінету, передає «Є!»

"Радикал" звинуватив Холодницького в "політичному переслідуванні". На прохання не зривати роботу прокуратури, Ляшко заявив, що "позавчора віддав САП 4 години свого життя", тому вимагає присвятити час і йому. Натомість запропонував присвятити (чи то САП, чи то Холодницькому) "все своє життя". Холодницький ввічливо відмовився.

Ляшко наголосив, що прийшов вимагати відповіді, чому Антикорупційна прокуратура не розслідує гучні, на думку Ляшка, корупційні справи. Зокрема "радикал" згадував про "офшори Порошенка", називав прізвища Демчишина, Гонтаревої, Бойка тощо.

Ляшко також відпускав критичні зауваження стосовно зовнішності та манер Холодницького, зокрема зазначив, що той "стоїть як шлепер" , знову називав його "рожевощоким", але який блідне при згадці імені президента.

Керівник САП в свою чергу запропонував "радикалу" оформити наявні у нього докази офіційно і передати антикорупціонерам, а не влаштовувати шоу.

 

Нагадаємо, 24 квітня стало відомо, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала до Національного антикорупційного бюро провадження за підозрою у незаконному збагаченні народного депутата Олега Ляшка.

Раніше повідомлялося, що Ляшко нажив маєток і дорогі авто, хоча бізнесу нібито не має. За останній рік він і його цивільна дружина придбали нерухомості приблизно на 20 мільйонів гривень.