Суспільство
27 квітня 2017
В Москві пройдуть рейди проти «неетичного використання» георгіївської стрічки
На думку організаторів акції, закріплення георгіївської стрічки на автомобілях або сумках є неетичним.
news-image

Рейди проти неетичного використання георгіївської стрічки пройдуть у Москві. Про це в четвер, 27 квітня, повідомляє агентство «Москва» з посиланням на члена Громадської палати міста Василя Дубенка, передає «Є!»

«У всіх районах Москви силами молодіжних палат буде організований патруль, який проводитиме моніторинг неправильного, на наш погляд, використання символів Перемоги...

Ініціативні групи проведуть моніторинг інтернет-простору, магазинів, різних закладів. І після цього ми роз'яснимо людям, організаціям те, як це повинно бути насправді. Наприклад, закріплення георгіївської стрічки на автомобілях або сумках вважається неетичним», - зазначив Дубенко.

За його словами, в рамках рейдів також планується перевірити магазини та інші заклади.

Нагадаємо, 24 квітня в Москві почалася акція «Георгіївська стрічка». Волонтери роздаватимуть стрічки в 10 міських пунктах до 9 травня.

При цьому охочим отримати георгіївську стрічку доведеться відповісти на питання про її історію. Ті, хто не матимуть відповідей, отримають спеціальну пам'ятку, де описана історія появи стрічки і правила її носіння.

Читайте також: Естонські прикордонники вилучили у мешканки Таллінна моток георгіївської стрічки та шоколадки