Валерій Леонтьєв покликав українців: «Приїжджайте до нас, до Криму!»
Співак похвалився, що його наступні гастролі на півострові відбудуться у серпні.
news-image

Російський співак Валерій Леонтьєв не приховує, що вважає Крим російським. Принаймні артист не цурається запрошувати українців до анексованого Росією півострова. Про це Леонтьєв заявив у коментарі "МК", після того як ім'я співака внесли до сайту "Миротворець" за "незаконний перетин державного кордону України" і "ведення концертної діяльності в Криму", передає «Є!» із посиланням на Таблоїд.

"Хто ж міг подумати, що поки я закінчую концерт у Волгограді, хтось вписує мене в чорний список виконавців в Україні. Не планував образити українських законодавців своїм приїздом в заповідний куточок Росії, і, безумовно, шкода, що якийсь час не побачу українських шанувальників і друзів", - сказав артист.
"Але є вихід, - приїжджайте до нас, до Криму! Я працював в радянському Криму, в українському, в російському: до речі, після зміни вивісок не змінилися ні пісок, ні вода, ні сидіння в залі, навіть глядачі ті ж ходять по п'ятдесят років на концерти - дай їм Бог здоров'я! І мої найближчі кримські гастролі - у другій половині серпня. Так що чекаю!" - додав він.

 

Читайте також: Співачка Лоліта пообіцяла рекомендувати сайт СБУ любителям безплатного порно
Читайте також: В Москві пройдуть рейди проти «неетичного використання» георгіївської стрічки
Читайте також: Сейм Латвії надав громадянство танцівнику Михайлу Баришнікову